nPact! - Marknadsföring


nPact! En del av nProd.

Fasadannonsering

nProd har startat ett fasadannonseringsprojekt med Malmö kommunala fastighetsbolag (MKB). Detta projekt har vi valt att kalla för nPact!.

nPact! har i samarbete med MKB möjlighet att hänga reklam på 31% av Malmös fastigheter. Givetvis är alla fastigheter inte lämpade för detta ändamål och kommunen har en viss roll i vad och hur länge man skyltar. Men med tanke på att vi har fastighetsägarens tillstånd och goda kontakter med Malmö stad, blir allting genast mycket enklare. Dels när det gäller tillstånd från Malmö stad men även när det gäller de människor som bor i berörda hus.

Vi har mycket god kunskap i statistik på trafik och lokal info för korsningar och vägar i Malmö.
All uppsättning eller upphängning samt hantering av tillstånd ombesörjs av nProd.

Mobil Projicering

Vi projicerar även reklamfilmer och liknande på fasader och andra fasta föremål med vår mobila projiceringsenhet. Detta innebär i princip att vi installerar vår projektor på en ställning som vi har i en pickup med täckt flak och fönster för att inte skada eller bli utsatt för skada på utrustningen. Sen kan vi projicera korta filmklipp av det kunden önskar på det kunden önskar.
Vårt samarbete med produktionsbolaget Live Solutions i Malmö ger oss stor tillgång till den senaste tekniken för alla typer av bild-, ljud- och ljustekniska projekt samt väldigt kunniga tekniker.

nPact! hette tidigare Reklamveteranen men en uppgradering av ide och framförande har lett till ett namnbyte.
Tveka inte att kontakta oss om du ha några frågor om nProd och nPact!, info[at]nprod.se